vineri, 2 noiembrie 2012

GENERALUL ION DOBRAN - EROUL DE LÂNGĂ NOI!



Cu sufletul deschis, cu mintea limpede, Generalul Ion Dobran m-a primit drept și demn, purtând cu mândrie uniforma albastră ce îi marchează întreaga existență. Povești despre „micul Paris”, despre viața bună a românilor, despre școala aviatică, despre demnitate, despre visul de a zbura al unui copil, astăzi Erou al României...
Fascinant, Generalul Ion Dobran vorbește despre primul zbor, visul său împlinit.
„Jurnalul locotenentului Dobran” este o carte impresionantă! Manuscrisul este răsfoit cu nostalgie, astăzi, de către Generalul Ion Dobran. Fiecare pagină, ce consemnează cu figelitate evenimente din timpurile grele ale războiului, reprezintă zile din viața tumultoasă a Eroului nostru. Întâmplări dramatice și fericite se împletesc cu destinul impresionant al Generalului Dobran.
Acum, la cei 93 de ani ai domniei sale, Generalul Ion Dobran crede cu tărie că puntea între generații este elementul esențial de supraviețuire al neamului românesc! De aceea, nu renunță la lupta cu indolența unora, continuând să rămână același demn reprezentant al elitei aviației militare române!
Generația de aur a aviației militare române ne este prezentată de către Generalul Ion Dobran. Aceasta este a doua parte din amplul interviu pe care domnia-sa l-a acordat. Vor urma și alte interesante mărturisiri.
Țin să mulțumesc doamnei Eleonora Arbănaș pentru implicarea directă în organizarea întâlnirii cu venerabilul General Ion Dobran.
Domnului General îi doresc sănătate și puterea de a mearge înainte, în ciuda tuturor lucrurilor străine de simțirea și sufletul domniei-sale!
DOMNULE GENERAL, AM ONOAREA SĂ VĂ SALUT!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu