duminică, 13 decembrie 2015

Îl prinseră! Cum, pe cine? Pe jihadist! Trăiască SRI!



– partea a II-a –


Nici nu se risipi bine fumul petardelor extremist-teroriste de la Târgu Secuiesc, că avusărăm parte de ditamai acțiunea în inima Olteniei, aci, la Craiova.
Îl prinseră! Cum, pe cine? Pe jihadist, fraților! Cum, care jihadist? Jihadistul Luigi! Care Luigi? Ăla cu „grenăzile” de pe facebuc!
Îmi arde de glumă? Vă asigur că nu, alții se ocupă cu asta!
Cum să zic, să mă pricepeți?
Aci, în patria zaibărului și prazului, ținut glorios pe care nici măcar imperialiștii austrieci nu reușiră să-l stăpânească, se născu ditamai jihadistul, pe numele lui creștin Luigi. Supărat pe efectul zaibărului asupra creierului, precum și de parfumul prazului ingerat, creștinul Luigi mearsă la moschee și se făcu muslim! Toate bune și frumoase, până când jihadistul nostru începu să întrebe pe facebuc cât costă și de unde ia și el niște „grenăzi”!
Până aci! Atât îi fu! Luigi fu săltat cu mascații, vârât la dubă, așa minor și jihadist cum e el! Îl cărară festiv, cu escortă media, fix până la București! Mai că ne stătu zaibăru în gât, nu alta!
Cu „grenăzi” sau fără, circul ăsta cu jihadistul Luigi mă făcu să încerc lămurirea nebuloaselor din propria minte, neafectată de fermecătorul nostru zaibăr!
Cum, băi fraților, aci, în inima Olteniei, unde tot ce mișcă muslim este total controlat dinainte de apusul epocii Ciuruitului,  apăru așa un iminent pericol?
Cum, băi fraților, creștinul Luigi intră la moschee, se converti și-i plecă mintea după „grenăzi”, sub atentă supraveghere?
Păi, în cazul ăsta, tăiați, băi fraților, resursele informatorilor ălora ce mișună prin comunitatea muslimă din zonă!
Dacă nu e cazul, ziceți, băi fraților, ce circ e ăsta?
Are vreo legătură cu filmul „Să-i prostim pe proști!” sau cu mărirea bugetului și liniștea societății civile?
Până una, alta, fac pariu pe un damijon de zaibăr autentic, că nu văzurăm nimic și circul merge mai departe, cu Dumnezeu știe ce reprezentații! Sau Alah!?
Până atunci, un sincer „Trăiască SRI!”
Ne vedem în gară, sub ceas!
P.S. Vin eu cu prazul!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu