marți, 28 ianuarie 2014

E IMAGINEA MEA, FAC CE VREAU CU EA!?



Nu mă apuc acum să dau cursuri de relații publice, căci nu sunt plătită pentru așa ceva. Dar nici nu pot să trec ușor peste diletantismul unora sau altora, atunci când miza este o instituție de prestigiu, cu o bogată istorie în spate, cu repere profesionale serioase!
Deși funcționează ideea că mulți văd și puțini pricep, tot nu mă pot împăca cu mostre de genul celei pe care o voi prezenta. Dacă nu ar fi de plâns, sigur ar fi de râs!
Trecând peste „detalii” precum lipsa unui document cu antet, atașat la mail, bla, bla, bla...iată cum arată comunicarea unui eveniment la instituția de cultură craioveană a cărei strategie managerială depășește  capacitatea de înțelegere a unei „retrograde” ca mine:

„De la Teatrul Liric Elena Teodorini Craiova imagine@teatrulliric-craiova.ro
Către:.............(nu reproduc aici lista de mail-uri către care a plecat mesajul, dar fac precizarea că este o listă cu 52 adrese de mail)
Trimis: vineri, 12 aprilie, 2013 12:53:33
Subiect: Invitație conferinta de presa
Invitat,ie la conferint,a de presa(
Premiera spectaculoasa la Teatrul Liric din Craiova

Teatrul Liric „Elena Teodorini” are deosebita pla(cere de a va( invita la conferint,a de presa( ce va avea loc în foaierul Teatrului, mart,i, 16 aprilie 2013, ora 12.00, unde se va anunt,a premiara piesei /Buna( seara, domnule Wilde!/

Spectacolul este o adaptare dupa( piesa de teatru /Ce inseamna( sa( fii onest,/ semnata( de inconfundabilul scriitor, Oscar Wilde. Pentru a ne dezva(lui câte ceva înainte de premiera(, la conferint,a( vor participa regizoarea Alina Rece, maestrul Alexandru iosub, Eva S,tefa(nescu, asistent coregrafie s,i nu în ultimul rând Jack Worthing (Cosmin Vasilescu), Gwendolen Fairfax (Edith Mag), Algernon Moncrieff ( Laurent,iu Nicu), Cecily Cardew 9Anca T,ecu), Lady Bracknell (Dragos Dragomirescu) s,i Chasuble (Dan Cornescu).

Acestea fiind spuse, jobenul, papionul s,i bastonul, în cazul unui /genteleman/, iar dantela, rujul s,i pa(la(ria, în cazul unei /lady/, sunt un must în sezonul de Oscar.

Va( as,tepta(m ca împreuna( sa( redescoperim comedia muzicala( s,i sa(-i spunem /buna( seara domnului Wilde!/
--
Claudia Ra(ciula(
Secretar PR
Teatrul Liric “Elena Teodorini”.”

Pe bune? Să nu credeți că este o glumă proastă, deși...este realitate!
Sunt prea scârbită de fasoane și pretenții ca să comentez ceva! 
Ce să comentez? Jenant!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu