luni, 17 martie 2014

Arta la sticlă, specialiștii cu livret și zborul razant prin gramatică!

Azi am studiat cu mai multă atenție mecanismul de promovare a imaginii Operei Române Craiova pe Facebook. Brusc, am înțeles care este secretul!

Sub atenta supraveghere a managerului pr. Antoniu Zamfir, serios motivați de arta la sticlă atent îmbuteliată, specialiștii în imagine și-au luat zborul către performanțe profesionale greu de imaginat! Din zborul lor razant, au trântit repede cu LIVRETUL Contesei Mariza de pământ! Ori nu au habar că în cazul nostru este vorba despre LIBRET, ori zborul i-a amețit și s-au gândit că ar fi indicat să se înroleze, cu tot cu biata contesă!
Tot din zbor, au postat un afiș pentru spectacolul dedicat sărbătoririi Zilei Naționale, afiș prin care suntem informați că ne vor încânta „formațiile DISTINTO și FUEGO”. Aici avem o problemă de abordare: ori FUEGO este el însuși o formație, ceea ce nu exclud, ori specialiștii au probleme mai de gramatică! Cum nu m-am lămurit la prima strigare 
(aia, conform cu livretul!), am avut ocazia să aflu că, din păcate, FUEGO nu este o formație, el însuși! Afișul pentru Crăciun la Operă este clar: avem orchestra, corul și soliști ai...și mai avem „invitați speciali TRUPA DISTINTO”. Diferența dintre plural și singular o regăsiți, desigur, în arta la sticlă! La sticlă, e drept, dar atent îmbuteliată! Dacă mă întrebați pe mine, cred că specialiștii Operei Române Craiova ar trebui să încerce și la butoi, căci este mult mai limpede...arta! Nu tulbură neuronul! Care neuron? Ăla hotărât să intre în grevă generală, plictisit de atâta singurătate!
Până la butoi, mobilizați-vă nițel și ștergeți de pe Facebook postările! Cu profesionalism și mult talent! Ceea ce nu se mai vede nici nu a existat! Nu este așa? Spor la treabă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu