vineri, 28 martie 2014

NU ÎȚI ESTE RUȘINE, DUDUIE?




Nu cred, căci rușinea ține de educație, de caracter. Dumneata, prin felul în care te comporți, nu dai dovadă de așa ceva. Nu am reușit să înțeleg ce te mână în...luptă! Cu experiența profesională stai prost, cu relațiile interumane tot așa...deci? Chiar nu reușești să-ți dai seama că ești folosită într-un mod grosolan? Că, la o adică, dumneata vei trage ponoasele?
Nu, nu cred că-ți dai seama...altfel ți-ai vedea de treburile dumitale!
Dar nu, dumneata te încăpățânezi să spui și să scrii lucruri urâte, despre oameni pe care nici măcar nu-i cunoști! Asta e! Pentru-că tot ești ambițioasă, te informez că există o regulă, în instituții: dacă vezi, să nu spui; dacă spui, să nu scrii; dacă scrii, să nu semnezi; dacă semnezi, să nu te miri!
Culmea este că dumneata, fără să vezi, fără să știi, te-ai  apucat și ai scris, ba ai și semnat!
Dacă aș avea înclinații mistice, ți-aș spune: să-ți dea Dumnezeu după suflet! Din fericire pentru mine, nu sunt mistică și nici nu mă obsedează personaje ca dumneata!
Singurul lucru pe care îl doresc este să ai puterea să-ți răspunzi la întrebarea din titlu! Atât!

P.S. Nu dau numele personajului, căci nu merită atâta atenție! Este doar un fapt divers! Neglijabil în ecuația oricărui joc serios și inteligent! Un fapt divers pe care l-am întâlnit într-un vis urât!
P.S. 1. Dacă aveți prin preajmă vreun personaj care este dispus să reclame oricui că ați încercat să-l amenințați, că l-ați jignit, că i-ați făcut și dres, aveți două variante: ori ocoliți perimetrul de manifestare al personajului, ori chemați ambulanța! La Bălăceanca e mai sigur! Pentru personaj!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu