luni, 2 ianuarie 2012

TIMPUL

Timpul se scurge după propriile lui reguli. După convențiile noastre, am trecut într-un nou an, cu dorința ca acesta să fie mai bun, să ne aducă realizări și sănătate!
Dorința, în sine, este un gând proiectat în viitor. Cu șanse de realizare, dacă nu rămâne doar la acest stadiu! Ea, dorința, trebuie întărită de gesturile, de faptele noastre. Nu se întâmplă nimic dacă stăm și așteptăm să se întâmple, pur și simplu. De modul în care ne mobilizăm energiile, gânduri și acționăm, depinde realizarea dorinței. Este important să înțelegem că, fundamental, totul depinde de noi. Așa că , atunci când proiectați dorințe, aveți grijă să fie realiste, să puteți crea suportul faptelor care să ducă la împlinirea lor. Nu vă doriți lucruri pe care nu puteți să le realizați, căci ar fi un consum inutil de energie, dublat de dezamăgire. Planificați totul în etape realizabile, pas cu pas. Veți descoperi bucuria reușitei, dublată de încrederea în voi. Nu cereți niciodată de la alții ceea ce voi nu puteți oferi. Asta v-ar produce mari dezechilibre și v-ar afunda pe cărarea deznădejdii.
Nu uitați că timpul, devenit stresant în existența noastră efemeră, are cu totul alte valențe la nivel universal. Depășiți limitele convenționale și priviți cu înțelepciune spre cer. Veți începe să simțiți că nu aveți de ce să vă grăbiți. Veți înțelege că timpul este aliat, nu dușman. Veți descoperi că aveți răgazul de a face foarte multe lucruri, fără grabă, fără stres.
Măsurat sau nu, stresant sau nu, timpul se scurge după propriile lui reguli!
Vă doresc un an plin de realizări, echilibrat. Nu uitați că totul depinde numai de voi!

La mulți ani!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu