vineri, 22 iunie 2012

"DECONSPIRAREA FRANCMASONERIEI"

"Conspirațiile odată identificate își pierd puterea; la fel și francmasoneria, care pentru a fi anihilată, e suficient să fie scoasă la lumină, expusă public și atunci se va dezintegra asemenea unui vampir atins de lumina zilei.
Pentru a înțelege mizeria, corupția și mafia din societatea actuală, trebuie să înțelegem francmasoneria, pentru că ea este sursa tuturor acestor nenorociri, nucleul central, pupitrul de comandă, conspirația tuturor conspirațiilor.
Profilul psihologic al persoanei care aderă la o structură de tip mafiot:
- este slab și fricos: prin apartenența la un grup mafiot capătă mai multă încredere, se simte mai puternic; lozinca mafiei “you hit me, we hit you!” îi conferă mai mult curaj
 - este incapabil și prost: nu este capabil să avanseze profesional pe criterii de competență și atunci intră în astfel de organizații mafiote care îi conferă mult-râvnita ascensiune socio-profesională
- este lacom: întotdeauna își dorește să aibă mai mult decât îi este necesar; luxul opulent pe care îl afișează provine din complexul de inferioritate pe care îl are față pe celelalte persoane din jurul său. El vrea să câștige respectul și admirația celor din jurul său și nu poate obține aceasta prin atitudini și calități socio-umane pozitive, întrucât acestea îi lipsesc aproape total.
Francmasonii și stăpânii organizațiilor mafiote speculează la maxim aceste defecte umane, transformând oamenii slabi de îngeri în slugile lor obediente."

TEXT PRELUAT INTEGRAL DE LA  http://deconspirareafrancmasoneriei.wordpress.com

Priviți mereu cu atenție în jurul vostru. Veți avea șansa să descoperiți ceea ce nici nu v-ați imaginat! 

http://toateartele.com/?p=2702 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu