vineri, 22 iunie 2012

DOMNILOR ,,OFIȚERI”…

Nu vă cer mare lucru. Vreau doar să înțeleg ce resorturi nebunești vă fac să scoateți pieptul în față și să dormiți liniștiți cu capul pe livretele militare.  Nici unul dintre dumneavoastră nu înroșește în fața oglinzii din baia personală?
În țara asta, Armata este o instituție-simbol. Golănia face ca mormintele eroilor noștri să fie umplute de noroi, prin apartenența politică a unor personaje dubioase la o instituție de prestigiu a României. Rușinea trebuie spălată repede de pe obrazul Armatei Române! Impostorii trebuie sancționați!
Domnilor ,,ofițeri”, ce fapte de arme vă recomandă, înaintea unor eroi precum Dan Stoian și Ion Dobran? Nu știți cine sunt? Doi oameni cărora, la vârste onorabile, statul român le-a refuzat avansarea onorifică. Doi oameni care au scris cu glorie pagini de istorie românească. Ca ei sunt mulți... ce contează?
Scandalul ,,ofițerilor” turcești este doar vârful ghețarului care a înghețat rațiunea responsabililor aflați la cârma ministerului până acum ceva timp. Sper ca domnul general Dobrițoiu să aibă puterea de a destructura rețeaua pe care a moștenit-o la minister. Sper, căci speranța moare ultima...Cu sau fără glonț!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu