vineri, 12 aprilie 2013

Feriți-vă capul! E vremea pipițelor!



Le întâlniți aproape peste tot. Nivelul de inteligență este direct proporțional cu lungimea fustei. Același raport este valabil și atunci când vorbim despre cultură generală. E vremea lor, sunt pe val! Neavând altceva de arătat, își etalează fizionomia cu importanță, căci imaginea contează!
Am văzut o știre: cea mai bună specialistă în comunicare dintre pipițele de la un important partid nu a fost în stare să numească toți președinții propriului partid! Neavând pe stoc tablete de cap, cei din partid i-au oferit cadou o tabletă tocmai bună pentru...comunicare!
Urmând exemplul importantelor pipițe de stat și de partid, pipițele provinciale, aflate pe inventarul instituțiilor descentralizate, aspiră toate la tablete!
Eu zic că e bine! Să le dea, poate se mai luminează, poate încep să citească (cititul este treaba aia plicticoasă, care nu vă dă voie să vă rujați, rimelați...), poate învață cu ce se mănâncă o meserie importantă, poate încep să priceapă că limba română nu e o haimana  bună de violat ( recomand cartea doamnei Ștefania Popescu, dacă ați auzit de domnia sa!), poate...
Poate că exagerez, luată de valul nostalgiei! Sunt așa de bătrână, încât îmi este dor de vremurile în care școala era școală și scara valorilor nu era răsturnată cu fundul în sus!
În ciuda vârstei și a ochilor obosiți de citit, văd bine: e vremea pipițelor!
Feriți-vă capul!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu